Hakiki Deri Koltuk üretim & tamir ve bakım

Üye Ol veya Giriş Yap

Chesterfield Koltuk Takım Hakiki Deri Kanepe Modeli

Tuncer Luxury Olarak Kişiye özel kupon Ürün Çalışması ile Sipariş üzeri adetli deri chester üretimi uygulanır?

Deri Koltuk Luxury

Özel üretim yapıyoruz. Fiyatlar için lütfen bizi arayınız.
0532 691 00 95 Mesaj Yaz
Cihazınızı yan çevirin resim büyüsün!
Chesterfield Koltuk Takım Hakiki Deri Kanepe Modeli

Kodu: 5720 - Chesterfield Koltuk Takım Hakiki Deri Kanepe Modeli

Kodu: 13654 - Chesterfield Kanepe Sabit Oturum Model Taba Renk Gerçek Deri

Kodu: 13654 - Chesterfield Kanepe Sabit Oturum Model Taba Renk Gerçek Deri

Kodu: 13653 - Chesterfield Kanepe Sabit Oturum Modeli Kahve Renk Gerçek Deri

Kodu: 13653 - Chesterfield Kanepe Sabit Oturum Modeli Kahve Renk Gerçek Deri

0216 313 00 35 0532 691 00 95 Kodu 5720

Chesterfield Koltuk Takım Hakiki Deri Kanepe Modeli

Tuncer Luxury Olarak Kişiye özel kupon Ürün Çalışması ile Sipariş üzeri adetli deri chester üretimi uygulanır? Hakiki deri kanepe modelleri özel ölçü çalışması kişiye özel tasarımı ile odanıza klasik koltuk ile rahatlama ve uyum atmosferinin sığınağına dönüştürün zamansız amerikan tarzı koltuk modeli olup trendleri aşarak kalıcı bir lüks sıcaklık duygusu yaratacaktır.

Chesterfield ofis için deri kanepe sipariş olarak yapılabileceği gibi adetli gerçek koltuk chester modeli olarak da sipariş üzeri adetli yaptırabilirsiniz.
Klasik deri koltuk chesterfield kanepe modeli kişilik ile ayakları alt çizgisi boyunca güzelce özel el yapımı tasarım ile yüksek kalite iskelet kısmı gürgen ağaç olup imalat yapım aşamasında kullanılan klasik koltuk takım modeli olup deri koltuk döşeme kısmında ise kullanılan malzeme gerçek deriye göre alt yapı malzeme kullanılmış olup hakiki deri koltuk da kullanılan deri birinci sınıf gerçek deri ile uygulanmıştır.

Klasik koltuk chesterfield kişiye özel deri renk seçeneği ve istenilen ölçüde klasik koltuk üretim sağlanır.
Deri kanepe modeli, Sizde sipariş üzeri bu güzel tasarım klasik koltuk takım mevcut salonunuza veya ofis için kullanılan şık tasarımı ile oturma odanıza ayrı bir stil katın ve odanıza rahat bir klasik chesterfield kanepe modeli ile doldurun.

Kişiye özel üç kişilik ve özel ölçü imkanı koltuk istenilen deri renk seçeneği ile üretilir ve sipariş üzeri adetli üretim uygulaması sağlanır. Veya farklı şekillerde ve ölçülerde kişiye özel adetlerde yapıyoruz. Exclusive üretim. Müşterilerimize özel üretim zengin hakiki deri renk ve çeşitlerle.
Hakiki deri chesterfield ofis için veya takım olarak veya kanepe olarak yaptırılabilir.
Gerçek deri hakiki deri koltuklar. Örneğin bir chesterfield ofis için deri kanepe sipariş olarak yapılabileceği gibi adetli olarak da sipariş üzeri adetli yaptırabilirsiniz.

Notu: 4,6 Yıldız - Toplam Oy: 734

5720 - Deri Koltuk Luxury

Sizin için seçtiklerimiz

Hakiki Deri Koltuk Modelleri

Hakiki Deri Koltuk modelleri geniş bir arşive sahiptir. Burada sizlere tüm dünyada gelmiş geçmiş tüm zamanların en iyi tasarımlarını sunuyoruz. Hakiki deri koltuk yaptırmayı düşünenler için ilk düşünmeleri gereken şekil veya kombinasyon değil model olmalıdır.
Evet, yanlış okumadınız. Nasıl bir model/tasarım olmalı? Örneğin bir üçlü kanepe modeli beğendiniz. Ancak siz köşe takımı arıyorsunuz. Modeli beğendiniz fakat köşe takımı olmadığı için vazgeçtiniz.
Hayır, vazgeçmeyin! O model zaten hem koltuk takımıdır, hem köşe takımıdır hem de çok daha fazlasıdır.
İşte biz Tuncer Luxury, özel üretim yapıyoruz. Exclusive çalışıyoruz. Tamamen müşteriye özel üretim yaptığımız için beğendiğiniz bir model sadece bir kanepe (istediğiniz uzunlukta), bir oturma grubu, bir köşe takımı olarak üretilmektedir. Yuvarlak gibi şekillerde de düşünebilirsiniz.
Hakiki deri seçeneklerimiz oldukça zengindir. İtalyan ve yerli hakiki deri seçenekleride yüzlerce desen ve renk mevcuttur.
Gödüğünüz modellerin tümü;

  • İstediğiniz renklerde hakiki deri seçenekleri
  • İstediğiniz tür hakiki deri çeşitleri
  • Yerli veya ithal hakiki deri seçenekleri
  • Tekli, İkili, Üçlü, Dörtlü veya daha uzun kanepe
  • Köşe koltuk
  • Oturma grubu/Koltuk takımı
  • C şeklinde, U Şeklinde, S Şeklinde üretim
  • Yatak sandık entegrasyonları
gibi, aklınıza gelebilecek her şeye uygun üretimi yapılmaktadır.

Hakiki Deri Koltuk Modelleri

chesterfield koltuk modelleri chesterfield deri koltuk takımlar chesterfield kanepe modelleri hakiki deri ofis kanepe modelleri deri chesterfield kanepe üretimi ofis deri koltuk chesterfield modelleri sofa models producer corner sofa models ofis deri kanepe modelleri chesterfield koltuk modelleri deri koltuk modelleri ofis için chesterfield deri koltuk modelleri deri takım kanepe modelleri üretimi deri chester kanepe modelleri leather chesterfield sofa chesterfield koltuk takımlar
MesajYaz