Hakiki Deri Koltuk üretim & tamir ve bakım

Üye Ol veya Giriş Yap

Modern Koltuk Tasarım Hakiki Deri Döşemeli Kanepe Modeli Kahve Rengi

Tuncer Luxury olarak kişiye özel kupon ürün çalışmakta olduğumuz, Gerçek deri kanepelerimiz birinci sınıf işçilik ve gerçek deri renk seçenekleriyle sipariş üzeri adetli modern kanepe üretilmektedir. Firmamız Modoko bölgesinde uzun yıllardır faaliyet göstermektedir.

Deri Koltuk Luxury

Özel üretim yapıyoruz. Fiyatlar için lütfen bizi arayınız.
0532 691 00 95 Mesaj Yaz
Cihazınızı yan çevirin resim büyüsün!
Modern Koltuk Tasarım Hakiki Deri Döşemeli Kanepe Modeli Kahve Rengi

Kodu: 9086 - Modern Koltuk Tasarım Hakiki Deri Döşemeli Kanepe Modeli Kahve Rengi

Kodu: 13838 - Modern Kanepe Gerçek Deri Döşemeli

Kodu: 13838 - Modern Kanepe Gerçek Deri Döşemeli

Kodu: 13837 - Modern Deri Kanepe Gerçek Deri Döşemeli

Kodu: 13837 - Modern Deri Kanepe Gerçek Deri Döşemeli

Kodu: 13836 - Modern Deri Kanepe Gerçek Deri Döşemeli

Kodu: 13836 - Modern Deri Kanepe Gerçek Deri Döşemeli

0216 313 00 35 0532 691 00 95 Kodu 9086

Modern Koltuk Tasarım Hakiki Deri Döşemeli Kanepe Modeli Kahve Rengi

Tuncer Luxury olarak kişiye özel kupon ürün çalışmakta olduğumuz, Gerçek deri kanepelerimiz birinci sınıf işçilik ve gerçek deri renk seçenekleriyle sipariş üzeri adetli modern kanepe üretilmektedir. Firmamız Modoko bölgesinde uzun yıllardır faaliyet göstermektedir. Hakiki deri döşemeli kanepe modeli Kahve rengi kaplamalı olup kişiye özel sipariş üzeri adetli modern koltuk üretimi uygulanır? satın almak isteyen herkes, bundan sonra sürekli olarak kararlar vermek zorunda kalacağını bilmelidir:

Üzerine oturmak mı yoksa yatmak mı daha iyi. Neden? Çünkü üzerinde hem oturmak hem de uzanmak çok, çok hoş. Şaşılacak bir şey yok, çünkü kanepenin tasarımı, her ne kadar basit görünse de, derinlemesine düşünülmüş ve her ayrıntı iyi yapılmış. Modern koltuk, İkili işlevi sayesinde deri kanepe, düzenlenmesi zor küçük alanlar için mükemmeldir.

Dahası, mobilya parçasının bastırılmış renkleri, farklı tarzlarda dekore edilmiş iç mekanlarla uyum içinde olacak, onları zamansız bir zarafet dokunuşuyla tamamlayacak ve zenginleştirecek. Modern Koltuk Tasarım olan özelliklerimizin çoğunu hayata geçiren hemen hemen her eve kolayca yerleştirilebilir.

Deri gerçek deri kanepe, Modern ve çağdaş bir tasarıma sahip olan kanepe, çok sayıda görevi yerine getirir. Dikdörtgen oturma ve sırt minderler, kol yan yastıkları tamamlayan benzersiz eğimli kolçaklar ve trend blok ayaklarıyla yumuşak oturum kanepe, çoğu dekorla modası geçmeyen bütünleşecek kadar çok yönlüdür.

Deri kanepe, hakiki deri döşemeli, tarzının en iyi yönlerinin yeni tasarımlara uygulanmasını sağlayarak, yerel tasarım etkileri ve modern yaşam tarzıyla alakalı kalmasını sağlar. Sizde sipariş üzeri bu güzel modern koltuk sahip olabilir ve ısmarlama üretim, deri kanepe parçasına lüks bir konfor düzeyine ulaşmasını ve ayrıntılara dikkat edilmesini sağlar.

Deri kanepe modeli kalıcı yapısal bütünlük için gerekli olan temel alt yapı iskelet kısmı gürgen ağaç olup sağlamlık sağlar. Birinci sınıf gerçek deri ile uygulanmış teslim olan tasarım olan bu güzel kanepe, sizde Modern koltuk tasarıma sipariş üzeri istenilen deri ve kumaş renk seçeneği ile istenilen adetle sipariş üzeri sahip olabilirsiniz.

Notu: 4,3 Yıldız - Toplam Oy: 381

9086 - Deri Koltuk Luxury

Sizin için seçtiklerimiz

Hakiki Deri Koltuk Modelleri

Hakiki Deri Koltuk modelleri geniş bir arşive sahiptir. Burada sizlere tüm dünyada gelmiş geçmiş tüm zamanların en iyi tasarımlarını sunuyoruz. Hakiki deri koltuk yaptırmayı düşünenler için ilk düşünmeleri gereken şekil veya kombinasyon değil model olmalıdır.
Evet, yanlış okumadınız. Nasıl bir model/tasarım olmalı? Örneğin bir üçlü kanepe modeli beğendiniz. Ancak siz köşe takımı arıyorsunuz. Modeli beğendiniz fakat köşe takımı olmadığı için vazgeçtiniz.
Hayır, vazgeçmeyin! O model zaten hem koltuk takımıdır, hem köşe takımıdır hem de çok daha fazlasıdır.
İşte biz Tuncer Luxury, özel üretim yapıyoruz. Exclusive çalışıyoruz. Tamamen müşteriye özel üretim yaptığımız için beğendiğiniz bir model sadece bir kanepe (istediğiniz uzunlukta), bir oturma grubu, bir köşe takımı olarak üretilmektedir. Yuvarlak gibi şekillerde de düşünebilirsiniz.
Hakiki deri seçeneklerimiz oldukça zengindir. İtalyan ve yerli hakiki deri seçenekleride yüzlerce desen ve renk mevcuttur.
Gödüğünüz modellerin tümü;

  • İstediğiniz renklerde hakiki deri seçenekleri
  • İstediğiniz tür hakiki deri çeşitleri
  • Yerli veya ithal hakiki deri seçenekleri
  • Tekli, İkili, Üçlü, Dörtlü veya daha uzun kanepe
  • Köşe koltuk
  • Oturma grubu/Koltuk takımı
  • C şeklinde, U Şeklinde, S Şeklinde üretim
  • Yatak sandık entegrasyonları
gibi, aklınıza gelebilecek her şeye uygun üretimi yapılmaktadır.

Hakiki Deri Koltuk Modelleri

deri koltuk modelleri modern deri koltuk takımları deri kanepe modelleri deri koltuk takımları gerçek deri koltuk modelleri deri koltuk modelleri deri koltuk takım fiyatlar deri kanepe çeşitler modern deri ikili kanepeler deri modern koltuk üç kişilik modeller hakiki deri kanepe çeşitler modern taba renk kanepe modelleri modern deri koltuk tasarımlar modern deri koltuk tasarım
MesajYaz