Hakiki Deri Koltuk üretim & tamir ve bakım

Üye Ol veya Giriş Yap

Deri Chester Koltuk Modelleri Chester Koltuk Takımları Hakiki Deri

Tuncer Luxury olarak kişiye özel kupon ürün çalışmakta olduğumuz, Gerçek deri kanepelerimiz birinci sınıf işçilik ve gerçek deri renk seçenekleriyle sipariş üzeri adetli modern kanepe üretilmektedir. Deri Chester Koltuk Modelleri ile mekanınıza şık, kaliteli, lüks bir hava katabilirsiniz.

Deri Koltuk Luxury

Özel üretim yapıyoruz. Fiyatlar için lütfen bizi arayınız.
0532 691 00 95 Mesaj Yaz
Cihazınızı yan çevirin resim büyüsün!
Deri Chester Koltuk Modelleri Chester Koltuk Takımları Hakiki Deri

Kodu: 9525 - Deri Chester Koltuk Modelleri Chester Koltuk Takımları Hakiki Deri

Kodu: 14797 - Hakiki Deri Chester Koltuk Taba Renk

Kodu: 14797 - Hakiki Deri Chester Koltuk Taba Renk

Kodu: 14796 - Hakiki Deri Chester Koltuk Taba Renk

Kodu: 14796 - Hakiki Deri Chester Koltuk Taba Renk

0216 313 00 35 0532 691 00 95 Kodu 9525

Deri Chester Koltuk Modelleri Chester Koltuk Takımları Hakiki Deri

Tuncer Luxury olarak kişiye özel kupon ürün çalışmakta olduğumuz, Gerçek deri kanepelerimiz birinci sınıf işçilik ve gerçek deri renk seçenekleriyle sipariş üzeri adetli modern kanepe üretilmektedir. Deri Chester Koltuk Modelleri ile mekanınıza şık, kaliteli, lüks bir hava katabilirsiniz. Sizler de sipariş vermek için Chester koltuk modelleri hakkında ayrıntılı bilgiyi aşağıda paylaştık.
Chesterfield köşe koltuk modelleri günümüzde chester koltuk olarak ifade edilir. Sipariş üzeri gerçek deri ile üretilir.
Chester koltuk takımının geçmişi çok eskilere dayanır. Chester koltuk olarak algılansa da aslında bir akımdır. Chester koltuk takımları oldukça dayanıklıdır, kapitone işçiliği ile üretilir, düğmeler kullanılır ve baklava dilimi desenler oluşturulur. Chester koltuk takımlarında kadife ve hakiki deri kumaşlar tercih edilir. Deri koltuk takımları geniş alan dekorasyonunda çokça tercih edilir. Dar alanda chester koltuk takımı kullanmak istiyorsanız kolsuz modellerini tercih edebilirsiniz. Chester takımı lüks dekor önerileri arasında yer alır, son derece gösterişli, kaliteli ve dayanıklı mobilyalardır.
Chester modelleri üçlü, ikili, tekli, köşe ya da L koltuk olarak kullanılabilir. Chester koltuk deri, gerçek deri ve hakiki deri kumaşlar döşemelik kumaş olarak tercih edilir. Chester koltuk modellerinin tarihi 400 yıl önceye dayanır ve İngiltere’den dünyaya yayılmıştır. Chester koltuk modelleri yastıksız olarak kullanılır. Chester koltuk en önemli özelliği kapitone detayları, düğmeleri ve zımba detaylarıdır. Chester koltuk modelleri yerden yüksek tasarımları ile son derece kullanımı pratik mobilyalardandır. Deri chester koltuk model daha çok ofis ve iş yerlerinde tercih edilirken, hakiki deri chester koltuk modelleri ev dekorasyonunda kullanılır. Chester koltuk modern, klasik, retro Ürünlerimizin tamamında HR kalitesinde süngerler (şu anda en kalitelisidir) kullanılır. Bizimle Çalışmaktan Kusursuz işçilik İle Bizleri Tanıdıktan Sonra Anlayacaksınız? Sizde sipariş vermek için Tuncer Luxury olarak bizlere sipariş vermek için arayabilirsiniz. Geleneksel tarz dekorasyonda rahatlıkla kullanılabilir.
Chester özel ölçü üretimi yapan atölyelerde renk, kumaş ve ölçü seçeneklerini kendiniz belirleyerek kendi tasarımınız olan Chester koltuk takımı ürettirebilirsiniz.

Notu: 4,3 Yıldız - Toplam Oy: 501

9525 - Deri Koltuk Luxury

Sizin için seçtiklerimiz

Hakiki Deri Koltuk Modelleri

Hakiki Deri Koltuk modelleri geniş bir arşive sahiptir. Burada sizlere tüm dünyada gelmiş geçmiş tüm zamanların en iyi tasarımlarını sunuyoruz. Hakiki deri koltuk yaptırmayı düşünenler için ilk düşünmeleri gereken şekil veya kombinasyon değil model olmalıdır.
Evet, yanlış okumadınız. Nasıl bir model/tasarım olmalı? Örneğin bir üçlü kanepe modeli beğendiniz. Ancak siz köşe takımı arıyorsunuz. Modeli beğendiniz fakat köşe takımı olmadığı için vazgeçtiniz.
Hayır, vazgeçmeyin! O model zaten hem koltuk takımıdır, hem köşe takımıdır hem de çok daha fazlasıdır.
İşte biz Tuncer Luxury, özel üretim yapıyoruz. Exclusive çalışıyoruz. Tamamen müşteriye özel üretim yaptığımız için beğendiğiniz bir model sadece bir kanepe (istediğiniz uzunlukta), bir oturma grubu, bir köşe takımı olarak üretilmektedir. Yuvarlak gibi şekillerde de düşünebilirsiniz.
Hakiki deri seçeneklerimiz oldukça zengindir. İtalyan ve yerli hakiki deri seçenekleride yüzlerce desen ve renk mevcuttur.
Gödüğünüz modellerin tümü;

  • İstediğiniz renklerde hakiki deri seçenekleri
  • İstediğiniz tür hakiki deri çeşitleri
  • Yerli veya ithal hakiki deri seçenekleri
  • Tekli, İkili, Üçlü, Dörtlü veya daha uzun kanepe
  • Köşe koltuk
  • Oturma grubu/Koltuk takımı
  • C şeklinde, U Şeklinde, S Şeklinde üretim
  • Yatak sandık entegrasyonları
gibi, aklınıza gelebilecek her şeye uygun üretimi yapılmaktadır.

Hakiki Deri Koltuk Modelleri

deri chester kanepe modeller italyan deri kanepe modelleri taba deri chester koltuk modeller deri kanepe modelleri deri koltuk chesterfield ikili modeller deri koltuk takımlar taba koltuk chester modelleri deri chester koltuk dekorasyonu deri chester kanepe çeşitleri klasik tasarım deri kanepe modeli tasarım deri kanepe modeller üç kişilik chester deri kanepe modeller chester koltuk takımlar deri chester koltuk
MesajYaz