Hakiki Deri Koltuk üretim & tamir ve bakım

Üye Ol veya Giriş Yap

Deri Koltuk Boyama Etiler Hakiki Deri Kanepe Renk Yenileme

Deri koltuk boyama el emeği ile yapılan Etiler Hakiki deri kanepe renk yenileme işi yapmış olduğumuz Damla hanımın italyan modeli kanepesini müşterimizin gerçek deri kanepesini atölyemize alınarak deri koltuk boyama ile kurtarmış olduk.

Deri Koltuk Luxury

Özel üretim yapıyoruz. Fiyatlar için lütfen bizi arayınız.
0532 691 00 95 Mesaj Yaz
Cihazınızı yan çevirin resim büyüsün!
Deri Koltuk Boyama Etiler Hakiki Deri Kanepe Renk Yenileme

Kodu: 11379 - Deri Koltuk Boyama Etiler Hakiki Deri Kanepe Renk Yenileme

Kodu: 18098 - Etiler Hakiki Deri Kanepe Boyama Bakımı

Kodu: 18098 - Etiler Hakiki Deri Kanepe Boyama Bakımı

0216 313 00 35 0532 691 00 95 Kodu 11379

Deri Koltuk Boyama Etiler Hakiki Deri Kanepe Renk Yenileme

Deri koltuk boyama el emeği ile yapılan Etiler Hakiki deri kanepe renk yenileme işi bakımını yapmış olduğumuz Damla hanımın italyan modeli kanepesini müşterimizin gerçek deri kanepesini atölyemize alınarak deri koltuk boyama ile kurtarmış olduk.
Hakiki deri koltuk takımı, Boyama işlemi kesinlikte atölye ortamına alınarak deri koltuk Atölye ortamında yapılmakta olup hakiki deri takımı mobilyalarınız, Gerçek deri koltuklarınız boyama ve bakımı işi sıradan bir işlem değildir. Kesinlikle Deri takımı deri koltuklarınız atölye ortamına alınarak profesyonel bir şekilde atölye ortamında yapılmalıdır.
Gerçek deri boltuk boyama, ise El meği ile yapılan uzun süren bir işlemdir. Deri koltuk boyama İşi El Emeği ile yapılan ve atölye ortamında uygulanan bir işlemdir. Deri doğal bir kaplama ürünü olduğundan kumaş kaplama ile kıyaslanması kullanım hatasına yol açar. Hakiki deri koltuk takımı, Nasıl deri koltuk üretimi Profesyonel el emeği ile bir iş ise kesinlikle deri koltuk boyama ve bakımı işide atölye ortamına alınarak yapılan bir işlemdir. Deri koltuk boyama.

Notu: 4,2 Yıldız - Toplam Oy: 48

11379 - Deri Koltuk Luxury

Sizin için seçtiklerimiz

Hakiki Deri Koltuk Boyama

Hakiki Deri Koltuk boyama ve gerçek deri koltuk yüz değişimi işlerinizde beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacak işinin uzmanı Tuncer Koltuk, Modoko'da hizmet vermektedir. Hakiki Deri koltuk boyama işlerinde sadece boyama işlemi değil aynı zamanda bollaşma, yırtık tamiratları, renk değişimi konusunda da koltuklarınızı sıfır ayarında yeniliyoruz.
Hakiki derilerin gerekli bakımları yapılmadığında kumaş vb. ürünlerden farklı çürümeler meydana gelir, canlılığını yitirir. Hakiki Deri, bir koltuk takımının maliyetini üç-dört misline çıkaracak kadar yüksek fiyatlı ürünlerdir. Bu nedenle hakiki deri işi özenle yapılması gereken riskli bir iştir.
Şimdiye kadar pek çok müşterilerimizin hakiki deri koltuklarının tamir ve boyama işlerini titizlikle yaptık, büyük beğeniler aldık. Sorunsuz işçiliğimizle olması gerekenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.
Whatsapp veya e-posta aracılığı ile bize hakiki deri koltuklarınızın resimlerini yollayıp bilgi alabilirsiniz.
Yapılacak olan işin resimlerini mutlaka görmemiz gerekiyor. Hakiki deri koltuktuklarınızın ilk günkü gibi olmasını istiyorsanız bugün bizimle iletişime geçiniz.

Hakiki Deri Koltuk Boyama

suadiye deri koltuk boyama etiler deri kanepe boyama erenköy deri kanepe boyama beşiktaş deri koltuk takımı boyama montel deri koltuk boyama ataşehir deri koltuk boyama ataşehir deri koltuk boyama mudo deri koltuk boyama koşuyolu deri koltuk boyama sarıyer deri koltuk boyama bostancı deri koltuk boyama kadıköy deri koltuk boyama deri koltuk boyama
MesajYaz