Hakiki Deri Koltuk üretim & tamir ve bakım

Üye Ol veya Giriş Yap

Montel Marka Deri Koltuk Boyama Gerçek Deri Koltuk Boyama Bakımı

Tuncer Luxury olarak kişiye özel Montel Marka Deri Koltuk Boyama gerçek deri koltuk boyama çalışmakta olduğumuz deri koltuk boyama işimiz Erenköy Müşterimizin mehmet beyin montel marka hakiki deri koltuk boyama işlemi Suadiye müşterimiz serap hanımın Gerçek Deri Koltuk Boyama Bakımı atölyemize alınarak deri koltuk boyama işlemi uygulandı.

Deri Koltuk Luxury

Özel üretim yapıyoruz. Fiyatlar için lütfen bizi arayınız.
0532 691 00 95 Mesaj Yaz
Cihazınızı yan çevirin resim büyüsün!
Montel Marka Deri Koltuk Boyama Gerçek Deri Koltuk Boyama Bakımı

Kodu: 11025 - Montel Marka Deri Koltuk Boyama Gerçek Deri Koltuk Boyama Bakımı

Kodu: 17192 - Montel Marka Deri Koltuk Boyama

Kodu: 17192 - Montel Marka Deri Koltuk Boyama

0216 313 00 35 0532 691 00 95 Kodu 11025

Montel Marka Deri Koltuk Boyama Gerçek Deri Koltuk Boyama Bakımı

Tuncer Luxury olarak kişiye özel Montel Marka Deri Koltuk Boyama gerçek deri koltuk boyama çalışmakta olduğumuz deri koltuk boyama işimiz Erenköy Müşterimizin montel marka hakiki deri koltuk boyama işlemi Suadiye müşterimiz serap hanımın Gerçek Deri Koltuk Boyama Bakımı atölyemize alınarak deri koltuk boyama işlemi uygulandı. Deri koltuk boyama işlemi sıradan işlem değildir. Atölye ortamına alınarak yapılan işlemdir.
Montel marka deri koltuk boyama, Erenköy den müşterimizin hakiki deri boyama italyan marka deri koltuk boyama işlemi olmadan önce deri koltuk kısmı tedavi edildi ve sonrasında gerçek deriye hakiki deri kanepe modelini atölyemize alınarak gerçek deri yenileme işlemi yapılıp sonrasında montel marka deri kanepenin boyama işlemi atölyemize alınarak, deri koltuk döşeme ve minder kısımları dolumu yenilendi ve kasa kısmı deriye zarar gelmeden atölyemizde deri koltuk döşeme-deri-boyama-koltuk-hakiki-deri-döşeme ve deri koltuk boyama işlevi gerçek deri koltuk boyaması işlemi atölye ortamın da uygulandı. Deri koltuk boyama işlemi sıradan bir işlem değildir.
El emeği ile erenköy hakiki deri koltuk boyama işleri “el emeği” işçiliği yöntemi ile gerçek deri koltuk boyaması yapılmaktadır. Deri koltuk boyama “El emeği” işçiliği ile deri koltuk boyama işlemi uygulanmadan önce deri koltuk boyaması “El emeği” İşçiliği Yöntemi ile mudo marka deri koltuk boyaması derinin orijinal boyanma şekli olup, tamamen el emeği ile deri koltuk boyama yapılmaktadır. Deri koltuk boyama “El emeği” yöntemi ile boyanan deri koltuk takımı ürünlerinizin renklerinde solma, deri koltuk boyasında akma ve ve deri üzerinde gerçek deri koltuk boya tabakası olmaz. “El emeği” işçiliği yöntemi ile ürününüz gerçek deri koltuk boyaması tamamen boyanmaktadır.
Montel marka deri koltuk boyama işlemi atölye ortamına alınarak profesyonel el işçiliği ile atölye ortamına alınarak deri koltuk boyama işlemi uygulanır.
Deri koltuk boyama işlemi, montel marka modern kanepe olup italyan deri koltuk olup marka deri kanepe boyama işlemi atölye ortamına alınarak profesyonel el işçiliği ile atölye ortamına alınarak deri koltuk boyama işlemi uygulanır. Hakiki deri koltuk boyam Atölye ortamına alınarak tecrübe ile el emeği işçiliği ile deri koltuk boyama işleri yapılmaktadır.

Notu: 4,4 Yıldız - Toplam Oy: 224

11025 - Deri Koltuk Luxury

Sizin için seçtiklerimiz

Hakiki Deri Koltuk Boyama

Hakiki Deri Koltuk boyama ve gerçek deri koltuk yüz değişimi işlerinizde beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacak işinin uzmanı Tuncer Koltuk, Modoko'da hizmet vermektedir. Hakiki Deri koltuk boyama işlerinde sadece boyama işlemi değil aynı zamanda bollaşma, yırtık tamiratları, renk değişimi konusunda da koltuklarınızı sıfır ayarında yeniliyoruz.
Hakiki derilerin gerekli bakımları yapılmadığında kumaş vb. ürünlerden farklı çürümeler meydana gelir, canlılığını yitirir. Hakiki Deri, bir koltuk takımının maliyetini üç-dört misline çıkaracak kadar yüksek fiyatlı ürünlerdir. Bu nedenle hakiki deri işi özenle yapılması gereken riskli bir iştir.
Şimdiye kadar pek çok müşterilerimizin hakiki deri koltuklarının tamir ve boyama işlerini titizlikle yaptık, büyük beğeniler aldık. Sorunsuz işçiliğimizle olması gerekenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.
Whatsapp veya e-posta aracılığı ile bize hakiki deri koltuklarınızın resimlerini yollayıp bilgi alabilirsiniz.
Yapılacak olan işin resimlerini mutlaka görmemiz gerekiyor. Hakiki deri koltuktuklarınızın ilk günkü gibi olmasını istiyorsanız bugün bizimle iletişime geçiniz.

Hakiki Deri Koltuk Boyama

gerçek deri koltuk boyama hakiki deri koltuk boyama deri koltuk boyama deri koltuk döşeme mudo marka deri koltuk boyama montel marka deri koltuk boyama
MesajYaz