Hakiki Deri Koltuk üretim & tamir ve bakım

Üye Ol veya Giriş Yap

Mini Tekli Koltuk Modelleri Proje Deri Berjer Koltuk Modelleri Üretimi

Deri berjer modelleri kişiye özel gerçek deri proje deri tekli koltuk sipariş üzeri özel üretim Mini tekli koltuk modelleri ofis ve büro bekleme alanlarında kullanıldığı gibi deri tekli berjer otel ve hastane lobi bekleme alanlarında en cok deri berjer koltuk tercih edilir.

Deri Koltuk Luxury

Özel üretim yapıyoruz. Fiyatlar için lütfen bizi arayınız.
0532 691 00 95 Mesaj Yaz
Cihazınızı yan çevirin resim büyüsün!
Mini Tekli Koltuk Modelleri Proje Deri Berjer Koltuk Modelleri Üretimi

Kodu: 11639 - Mini Tekli Koltuk Modelleri Proje Deri Berjer Koltuk Modelleri Üretimi

Kodu: 18846 - Mini Tekli Koltuk Modelleri Proje Deri Berjer Koltuk Modelleri

Kodu: 18846 - Mini Tekli Koltuk Modelleri Proje Deri Berjer Koltuk Modelleri

Kodu: 18845 - Mini Tekli Koltuk Modelleri Proje Deri Berjer Koltuk Modelleri

Kodu: 18845 - Mini Tekli Koltuk Modelleri Proje Deri Berjer Koltuk Modelleri

Kodu: 18844 - Mini Tekli Koltuk Modelleri Proje Deri Berjer Koltuk Modelleri

Kodu: 18844 - Mini Tekli Koltuk Modelleri Proje Deri Berjer Koltuk Modelleri

0216 313 00 35 0532 691 00 95 Kodu 11639

Mini Tekli Koltuk Modelleri Proje Deri Berjer Koltuk Modelleri Üretimi

Deri berjer modelleri kişiye özel gerçek deri proje deri tekli koltuk sipariş üzeri özel üretim Mini tekli koltuk modelleri ofis ve büro bekleme alanlarında kullanıldığı gibi deri tekli berjer otel ve hastane lobi bekleme alanlarında en cok deri berjer koltuk tercih edilir. Kişiye özel sipariş üzeri istenilen deri renk seçenekleri ile sipariş üzeri adetli üretilir.Mini tekli koltuk, tekli ofis deri kanepe modelidir. Ofis ve büro bekleme alanlarında proje tekli modelleri ise deri mini berjer kullanıldığı gibi otel ve hastane lobi bekleme alanlarında da tercih edilir. Mini tekli koltuk iç döşeme malzemesinde kullanılan tüm ürünler yüksek kalite döşeme malzemesi ve deri tekli ve deri kanepesi yüzey döşemesinde alıcının tercihine göre suni deri veya kumaş ile döşenir. Gerçek deri ile koltuk döşemesi yapılır, deriler arasındaki fark ve işçilik farkı koltuğa yansıtılır. Firmamız deri tekli koltuk ve deri kanepe koltukları olarak üretici olmamızdan sebep İnternet sayfamızda bulunan tüm ofis deri kanepeleri siparişle beraber üretilir.
Tekli koltuk otel odaları deri tekli koltuk da ise deri renkleri ve diğer detayları alıcının talebi doğrultusunda belirlenir. Dolayısıyla kişiye özel üretim olan ofis kanepe takımları için üretimden sonra iade ve değişim yapmak mümkün değildir. Mini tekli koltuk üretim ve ofis kanepesi stoklu olarak bulunmadığından dolayı siparişle beraber üretime alınır. Mini tekli lobi koltuğu teslimi imalat adresimiz olup İstanbul içi siparişlerde yeterli miktarda sipariş verilmesi durumunda teslim adresine göre teslimatlar firmamız tarafından yapılabilmektedir.
İstanbul dışı siparişlerde üretimden çıkan ofis tekli koltuk ve deri kanepe gerekli paketleme işlemi yapıldıktan sonra alıcıya teslim edilmek üzere ambar firmalarına teslim edilir. Taşıma bedeli alıcı tarafından ödenir.
Deri berjer modelleri kişiye özel gerçek deri proje tekli koltuk sipariş üzeri özel üretim Mini tekli koltuk modelleri ofis ve büro bekleme alanlarında kullanıldığı gibi deri tekli berjer otel ve hastane lobi bekleme alanlarında encok deri berjer koltuk tercih edilir. Kişiye özel sipariş üzeri istenilen deri renk seçenekleri ile sipariş üzeri adetli üretilir.

Notu: 4,3 Yıldız - Toplam Oy: 307

11639 - Deri Koltuk Luxury

Sizin için seçtiklerimiz

Deri Berjer Koltuk Ve Vintage Tekliler

Tuncer Luxury olarak istanbul ümraniye modoko yanında bulunan kişiye özel deri tekli hakiki deri berjer modelleri sipariş üzeri üretim atölyemizde kişiye özel istenilen adetle üretimi uygulanır.
Yüksek ayak berjer, Farklı cila renk seçeneği, Farklı hakiki deri renk seçenekleri, Ağaç kayın Gürgen Ahşap ağaç, Klasik Oymasız Tekli, 35 Oturum yumuşaklık Oturum, El işçilik kapitone sırtı kısmı Deri tekli koltuk berjer modelleri ve deri berjer koltuk deri berjer modelleri üretimden zengin renk seçenekleri ile. Hakiki deri Vıntage ve berjer koltuklar istediğiniz adetlerde üretilir. Ev, ofis, cafe, otel her türlü iç mekan dekorasyonu için berjer, tekli koltuklar ve sandalye modellerinden beğendiklerinizi size özel istediğiniz adetlerde ve renklerde üretmemizi istiyorsanız bize ulaşın. İster hakiki deri isterseniz diğer deri çeşitlerinden ya da kumaş seçenekleri ile size özel üretim yapıyoruz. Hakiki deri koltuk, berjer, sandalye üretimi konusunda profesyonel hizmet sunuyoruz. Aynı zamanda mevcut kullanmakta olduğunuz hakiki deri koltuklarınızın bakım ve boyama işleri için de bize ulaşınız. Hakiki deri koltuk üretimi için profesyonel kadroları tercih edin.

Deri Berjer Koltuk Ve Vintage Tekliler

otel odaları için deri berjer koltuk otel odaları proje deri berjer modelleri deri berjer koltuk modelleri proje deri tekli berjer koltuk otel deri berjer modeller mini deri berjer koltuk proje deri tekli koltuk modelleri mini berjer koltuk modelleri tekli koltuk modelleri hakiki deri berjer koltuk hakiki deri tekli proje modeller mini deri tekli modelleri deri tekli koltuk üretimi proje deri berjer modeller
MesajYaz