Hakiki Deri Koltuk üretim & tamir ve bakım

Üye Ol veya Giriş Yap

Deri Chesterfield Koltuk Siena 201 İtalyen Hakiki Deri Kanepe

Tuncer Luxury olarak kişiye özel el emeği ile düğmeli baklava desenli özel tasarım sipariş üzeri Deri Chester Koltuk Siena 201 İtalyan Hakiki Deri Kanepe modeli olup butik çalışması yapmakta oldugumuz müşterimiz avukat beyin ofisi için Deri chester koltuk sipariş üzeri yapmış teslim edilmiştir.

Deri Koltuk Luxury

Özel üretim yapıyoruz. Fiyatlar için lütfen bizi arayınız.
0532 691 00 95 Mesaj Yaz
Cihazınızı yan çevirin resim büyüsün!
Deri Chesterfield Koltuk Siena 201 İtalyen Hakiki Deri Kanepe

Kodu: 10965 - Deri Chesterfield Koltuk Siena 201 İtalyen Hakiki Deri Kanepe

Kodu: 17045 - Deri Chesterfield Koltuk Siena 201 İtalyen Hakiki Deri Kanepe

Kodu: 17045 - Deri Chesterfield Koltuk Siena 201 İtalyen Hakiki Deri Kanepe

0216 313 00 35 0532 691 00 95 Kodu 10965

Deri Chesterfield Koltuk Siena 201 İtalyen Hakiki Deri Kanepe

Tuncer Luxury olarak kişiye özel el emeği ile düğmeli baklava desenli özel tasarım sipariş üzeri Deri Chesterfield Koltuk Siena 201 İtalyan Hakiki Deri Kanepe modeli olup butik çalışması yapmakta oldugumuz müşterimiz avukat beyin ofisi için Deri chester koltuk sipariş üzeri yapmış teslim edilmiştir. Sizde evinizin yada lüks ofis alanlarınız ve lüks yaşam alanlarınız için sipariş üzeri ölçülerine göre istediğiniz ölçülerde ve modellerde atölyemizde özel olarak sipariş üzeri deri kanepe adetli üretim üretilmektedir.Deri koltuk chesterfield, hakiki deri döşemeli olup gerçek deri siena serisi 201 kodlu hakiki deri koltuk kullanılarak üretilmiştir. Deri koltuk kullanılan deri birinci kalitedir ve özel temizlik ürünleri ile temizlenmesi durumunda uzun yıllar ilk günkü parlaklığını korumaktadır. Chesterfield koltuk istediğiniz ölçülerde üretilmektedir.
Gerçek deri chester kanepe modeli sırt kısmı kapitoneli modeldir. Deri chesterfield kanepe ürünlerimizin tamamında gürgen iskelet kullanılmaktadır. Yüksek kalite hr oturum sünger olup ayrı zamanda el işçilik ile kaz tüyü üzerina minder yumuşaklığı isteğinize göre ayarlanır. Her çeşit minder ve dikiş alternatifleri sizlere sunulur. Hakiki deri chester koltuk modelinde Kullanılan tüm döşemelik malzemeler 1. sınıf malzemelerdir. Ürünlerimizin tamamında HR kalitesinde süngerler (şu anda en kalitelisidir) kullanılır.

Tuncer Luxury olarak kişiye özel el emeği ile düğmeli baklava desenli özel tasarım sipariş üzeri Deri Chesterfield Koltuk Siena 201 İtalyan Hakiki Deri Kanepe modeli olup butik çalışması yapmakta oldugumuz müşterimiz avukat beyin ofisi için Deri chester koltuk sipariş üzeri yapmış teslim edilmiştir. Sizde evinizin yada lüks ofis alanlarınız ve lüks yaşam alanlarınız için sipariş üzeri ölçülerine göre istediğiniz ölçülerde ve modellerde atölyemizde özel olarak sipariş üzeri deri kanepe adetli üretim üretilmektedir.

Notu: 4,3 Yıldız - Toplam Oy: 202

10965 - Deri Koltuk Luxury

Sizin için seçtiklerimiz

Hakiki Deri Kanepe Modelleri

Hakiki deri koltuk kanepe modelleri zengin renk seçenekleri, istenilen adetlerde üretim her mekan için özel tasarımlar modern, chester, klasik, avangart modeller eviniz, ofisiniz için lüks deri koltuk yaptırmak için burada modelleri yakından görün.
Hakiki deri koltukta orijinal işçilik, en iyi kalitede birinci sınıf malzeme ve en önemlisi de profesyonel el işçiliğimizi size sunuyoruz. Kesinlikle birinci sınıf işçilik maksimum müşteri memnuniyeti burada sizi bekliyor. Her bir işimizi vitrinlik yapıyoruz.

Hakiki Deri Kanepe Modelleri

deri chestefeild italyan deri chesterfield deri kanepe hakiki deri chesterfield kanepe modelleri hakiki deri koltuk modelleri genuine leather couches genuine leather sofas luxury leather sofas lüks deri koltuk modelleri deri chesterfield koltuk
MesajYaz